Händer hos oss

Följ mig och och vad som händer i akademien. Här kan du hitta på nyttiga tips och erbjudanden på utrutning och annat.

6 Apr

10-veckorskursen fullbokad igen!

10-veckorskursen startar 18 april. Sedan en tid tillbaka är den populära kursen återigen fullbokad. Vill du starta säsongen med en genomgång av din sving, närspel eller puttning? Hör av dig till Stefan på 0709-596002 eller stefan@varbergsgolfakademi.se för att boka lektionstid och gör 2016 till ett roligare golfår!

Läs mer
6 Apr

4 för 3 dussin PRO V1/x med personligt tryck

Nu har du chansen att dels köpa 4 dussin PRO V1 eller PRO V1x men endast betala för 3 dussin. Detta finns redan nu i shopen.

Till samma pris kan du beställa och få personligt tryck på dina PRO V1 eller PRO V1x.

Besök oss i shopen för att beställa eller maila stefan@varbergsgolfakademi.se med den text du önskar på bollen.

Läs mer
5 Apr

Demodag på elvagnar!

I samband med att TaylorMade kommer på besök och genomför sin demodag 10 april kl 10-14 finns även MotoCaddy på plats och demonstrerar sina elvagnar. Detta är en ypperlig chans för dig att se hela deras sortiment och provköra deras driftsäkra och smidiga vagnar.

Läs mer
4 Apr

TaylorMade Demodag

10 april kommer TaylorMade på besök för demodag! Varmt välkommen att prova årets nyheter där M1:an, M2:an och Kalea är mycket spännande! TaylorMade är på plats mellan kl 10-14, för att få tid till kostnadsfri utprovning maila stefan på stefan@varbergsgolfakademi.se.

Om du köper ett järnset denna dagen är du med i utlottningen av en bag värde ca. 2000 kr!

Läs mer
4 Apr

Grönt kort-kurserna börjar fyllas

Den 12 april startar första grönt kort-kursen för året och den andra startar 3 maj, båda är fullbokade. Däremot finns det fortfarande platser kvar till kurs 3 med start 24 maj.

Läs mer
© 2017 Varbergs Golfakademi AB