Problem är till för att lösas

Om du vill ge dig själv en ärlig chans att ta ditt spel vidare kan du med glädje boka en privatlektion hos Varbergs Golfakademi. Vi ger dig vad du vill ha.

Är det svingen som vållat problem gör vi en grundlig utvärdering av den och du får förslag på övningar att jobba med. Är det inspelen som är för ojämna utvärderar vi det. Eller om det är närspelet som krackelerar i viktiga skeden tar vi en fundering på vad det kan bero på.

Tips inför lektion

För att lektionen ska bli så bra som möjligt kan det vara bra att du funderar på vad du vill utveckla och vad du vill åstadkomma med golfen.

Under lektionstillfällena ingår videofilmning, analys, bollar och en skriftlig utvecklingsplan.

Enskilda lektioner

Enskilda lektioner är bra för uppföljning eller om det är något snabbt du behöver hjälp med.
25 min - 420 kr
50 min - 720 kr (2 personer 820 kr)

Parpaketet - 6x25 min

Parpaketet är ett bra baspaket att starta upp säsongen med. Vi kombinerar dina lektioner efter dina önskemål och har möjlighet att följa upp din träning. Självklart går det att slå ihop 25-minuters lektioner till längre lektioner.
Pris 1 person: 1950 kr 
Pris 2 personer: 2150 kr

Birdiepaketet - 10x25 min

Paketet för dig som vill lite mer och vill få ännu roligare med din golf. I detta paketet går vi med fördel ut på banan för att skapa en bra bild över ditt spel. Efter banbesöket lägger vi upp en fortsatt plan för de kommande lektionerna. Självklart går det att slå ihop 25-minuters lektioner till längre lektioner.
Pris 1 person: 3100 kr
Pris 2 person: 3500 kr

Eaglepaketet - 14x25 min

Här är träningspaketet för dig som verkligen vill utvecklas. Här har vi möjlighet att lägga upp träningen på längre sikt och skapa bra förutsättningar för din utveckling och vägen till roligare golf. I detta paketet är besök på banan en självklarhet och uppföljning samt vidareutveckling sker i din takt.
Pris 1 person: 3600 kr
Pris 2 person: 4100 kr

Kontakta Stefan Åkfors för att boka en lektion.

Telefon: 0709–59 60 02
E-post: stefan@varbergsgolfakademi.se

Avbokning av lektion skall göras senast 24 timmar innan. Lektionspaket är giltigt under innevarande kalenderår.

© 2018 Varbergs Golfakademi AB