Slående bra klubbor

GolfklubborVilka klubbor som ska ingå i ett golfset är individuellt. Oavsett om man är elitspelare eller en glad amatör gäller det att anpassa sin uppsättning efter spelstil, erfarenhet och förhållanden. 

Varbergs Golfakademi ser till att din uppsättning i bagen är lämpad för dig. Allt för att du ska kunna gå ut på banan
och bara njuta av spelet.

Vi hjälper dig

Det är svårt att läsa sig till vilka klubbor som passar en. I stället är det att föredra om Varbergs Golfakademi får ta sig en titt på din sving för att välja ut klubbor med omsorg. Vi har ett klubbsortiment med olika egenskaper till försäljning.

Custom fitting

Custom fitting är väll inte för höghandicapare? Jo det är precis det de är! Ju högre handicap vi har, ju viktigare blir det. Ett proffs kan använda 30 år gamla klubbor och ändå ta sig runt banan under par. Ju högre handicap vi har ju mer hjälp behöver vi!

 

Custom fitting innebär att vi anpassar klubborna efter din sving så de passar så bra som möjligt. Detta gör vi på driving rangen. Under en utprovning testar vi olika klubbor med olika egenskaper och olika skaft för att komma fram till det som passar dig. Dessutom mäter så att din lie (vinkel mellan skaft och blad) blir rätt, tjockleken på greppet ska vara bekvämt och inte minst längden på klubban är avgörande.

Kontaka oss – eller kom in till shoppen på Harabäckens GK – för att boka custom fitting.

© 2018 Varbergs Golfakademi AB