Vi har den utrustning du behöver

                              

               

                                


Besök vår fullsorterade shop vid Harabäckens GK för att ta del av det senaste inom golfens värld. I vår shop har vi utvalda produkter som vi vet har bra kvalitet och har vi inte det som du söker beställer vi det. Du som kund ska kunna lita på att du får rätt utrustning. Inte mer än vad du behöver, bara rätt.

Golfklubbor efter ditt spel

Vi hjälper dig att hitta de rätta klubborna som är anpassade för just dig, ditt spel och din sving så att du får ut det mesta av din golf. Läs mer om vår custom fitting

Spela med rätt golfboll

Alla har vi olika ambitionsnivå med vår golf och olika spelstil. I vår shop erbjuder vi ett flertal typer av bollar i olika prisklasser som alla påverkar ditt spel på olika vis. I shopen kan du även som företagare beställa dina logobollar. Vi hjälper dig att välja rätt boll. Läs mer om våra golfbollar 

Få dina golfklubbor att hålla

När du spelar golf slits ditt grepp på klubban med tiden. Vi erbjuder både omgreppning och reparationer av dina golfklubbor. Läs mer om omgreppningen och reparationerna.

Allt från kläder till bagar och vagnar

I vår shop möts du alltid av ett leende och vi värnar om att hjälpa dig att hitta det som du behöver. I butiken har vi förutom klubbor och bollar även GPS-klockor, kikare, bagar och vagnar, avståndsmätare, skor, golfmaterial för juniorer samt rätt golfkläder för alla årstider och väderlekar.

Våra produkter kommer bland annat från märken som TalyorMade, Ping, Callaway, Titleist, Cobra, Abacus, Func Factory, Daily Sports, Adidas, Big Max med flera.

Kom till shopen eller kontakta oss

Kom gärna förbi i shopen så hjälper vi dig. Här kan du se våra öppettider.

Vi hjälper dig att göra golfen roligare, för det är det roligaste vi vet!