Bagar och vagnar till dina klubbor

Att ha en bra bag för dina klubbor underlättar ditt spel ute på banan och gör din upplevelse mer bekväm. Vad för slags bag du ska välja beror på om du vill bära den på din rygg eller ha en vagn som går att skjuta framåt. I vår golfshop erbjuder vi ett flertal olika slags bagar och vagnar.

Traditionella bärbagar och vagnbagar

Vi säljer både bärbag och vagnbag. De märken som vi idag har tillgängliga i shopen är Ping, TaylorMade, Titleist, Motocaddy, Max och Oncourse. Självklart kan vi även beställa hem andra märken till dig.

När det gäller valet av bag ska du fundera på vilken storlek du vill ha, antalet fack för klubborna, tillbehör, hur bärselen är uppbyggd samt om den ska vara vattentät eller inte.

99% av de vagnar som säljs idag har 3 hjul. Det som skiljer de olika modellerna åt är hur smidiga de är att fälla ihop samt hur små de blir ihopfällda. 

Moderna elvagnar

De senaste åren har elvagnarna ökat mycket i popularitet och nu till säsongen 2018 har priserna äntligen sjunkit rejält. På elvagnssidan säljer vi med glädje vagnar av märket MotoCaddy. Dessa vagnar är otroligt stabila, driftsäkra och lätta att fälla ihop.

Vissa modeller har sådant som inbyggd GPS och broms. De olika modellerna av elvagnar skiljer sig även när det kommer till den storlek de får när de har fällts ihop. Självklart har vi elvagnar som du får prova ute på banan. Kom förbi och kika!

Kom till shopen eller kontakta oss

Kom in till vår shop så hjälper vi dig att hitta rätt golfbag. Vid frågor om valet av bag får du gärna även kontakta oss.