GOLFKURSER

Inspirerande och roliga golfkurser för alla

Oavsett om du vill börja spela golf eller utveckla en viss del av ditt spel har vi en kurs som passar dig. Våra populära golfkurser är fyllda av inspiration, utveckling och glädje tillsammans med andra spelare!

Våra golfkurser på Varbergs Golfakademi

Grönt kort kurs

Börja spela golf med Varbergs Golfakademi. På ett lättsamt och roligt sätt lär vi dig grunderna till att ta Grönt kort, både praktiskt och teoretiskt.

10-veckorskurs

Under 10-veckorskursen berör vi alla delar av golfandet med olika tema för varje lektion. Du får även möjlighet att repetera specifika delar i ditt spel som du vill vässa.

Kvälls- och Temakurser

Kvälls och Temakurser passar dig som vill bli bättre på en viss del av ditt spel. Det kan handla om utslag samt wedgespel eller bunkerslag och puttning.

Tjejdagen | Golfkurs för tjejer

En rolig och populär kurs för tjejer med fokus på att förbättra närspelet. Tjejdagen är en kurs som bjuder på utveckling, glädje och många skratt!

Närspelsdagar

Under denna tvådagars-kurs fokuserar vi enbart på närspelet. Vi utvecklar främst dina pitchslag, bunkerslag och puttning för lägre scorer på banan.

Frukostgolfen

Under 5 torsdagar i juni träffas vi på Klosterfjordens GK med olika teman. Häng med på rolig och utvecklande träningspass!


Möt våra golftränare

STEFAN ÅKFORS

Stefan Åkfors golfpro Varberg

Stefan Åkfors har lång erfarenhet av att lära ut alla delar av golfens svåra konst. Som elev hos Stefan får du en tränare som drivs av att bana väg för större förståelse och förbättring av ditt spel. Läs mer

JONAS TURESSON

Golfpro Jonas Turesson

Jonas Turesson är vår bäste spelare i Varbergs Golfakademi. Som elev hos Jonas kan du förvänta dig en tränare ger dig de bästa förutsättningarna för att din golf till en helt ny nivå. Läs mer

Bra att tänka på inför din golfkurs

För att du ska få ut det mesta möjliga av din golfkurs hos oss finns det saker som är bra att tänka på både inför din kurs.

Vi rekommenderar att du:

  • Funderar på vilken ambition du har med golfen över tid
  • Värmer upp innan kursen startar
  • Kommer ihåg att träna regelbundet efter kursen är avslutad
Golftränare Stefan Åkfors Jonas Turesson