GOLFLEKTIONER

Privata golflektioner med inspirerande mål

Privatlektioner är den snabbaste vägen till bättre bollträff och mer konsekvent spel på banan. Tillsammans sätter vi upp inspirerande mål för att du ska utvecklas till den golfspelare du vill bli och få roligare ute på golfbanan!  

Våra golflektioner på Varbergs Golfakademi

Privatlektioner och lektionspaket kan bokas för en eller två personer. Vid bokning av lektionspaket välj 50 minuter vid första tillfället, därefter sätts individuell plan. 

Privatlektioner

Privatlektioner är snabbaste vägen till stabilare och bättre golf. Vi ger dig fullt fokus på att utveckla de delar i ditt spel du behöver hjälp med.

Privatlektioner - Två personer

Våra parlektioner är ett utmärkt sätt att starta säsongen med. Varje tillfälle är minimum 50 minuter, välj två stycken 25 minuter block vid din bokning.

Birdie - Lektionspaket

Ett bra baspaket för säsongenstarten. Vi kombinerar olika typer av lektioner efter dina önskemål. Finns även utrymme att följa upp specifika delar av ditt spel.

Eagle - Lektionspaket

Ett större lektionspaket som tar din utveckling till ny nivå. Närspel, sving, spelstrategi & styrka/rörlighet är alla delar som påverkar ditt resultat.

Albatross - Lektionspaket

Vårt stora lektionspaket som innefattar allt i Eagle paketet plus extra uppföljning och träning. Rekommenderas för dig som verkligen vill förbättra ditt golfande.

Möt våra golftränare

STEFAN ÅKFORS

Stefan Åkfors golfpro Varberg

Stefan Åkfors har lång erfarenhet av att lära ut alla delar av golfens svåra konst. Som elev hos Stefan får du en tränare som drivs av att bana väg för större förståelse och förbättring för dig som spelare.
Läs mer

JONAS TURESSON

Golfpro Jonas Turesson

Jonas Turesson är vår bäste spelare i Varbergs Golfakademi. Som elev hos Jonas kan du förvänta dig en tränare ger dig de bästa förutsättningarna för att din golf till en helt ny nivå. 
Läs mer

Bra att tänka på inför din golflektion

För att du ska få ut det mesta möjliga av dina lektioner hos oss finns det saker som är bra att tänka på både inför din lektion och mellan lektionerna när du spelar själv på banan.

Vi rekommenderar att du:

  • Tänker redan innan lektionen på vad du vill få ut av tillfället
  • Funderar på din ambition med golfen över tid
  • Värmer upp innan lektionen startar
  • Kommer ihåg att träna efter lektionen

Kom ihåg att avbokning av lektion görs senast 24 timmar innan. Annars sker full debitering.

Lektionspaketen birdie, eagle och albatross är giltiga under innevarande kalenderår.

Golftränare Stefan Åkfors Jonas Turesson