GOLFLEKTION PRIVAT

Privata golflektioner - Individuellt

Lektioner är ett utmärkt sätt för dig som på ett effektivt sätt vill ta ditt spel till nästa nivå. Vi korrigerar de delar av ditt golfspel som du vill fokusera på vilket ger dig de rätta förutsättningarna för att på egen hand utvecklas på rätt sätt.
Lektionerna skräddarsys utefter vad du efterfrågar. 

Vi kan befinnas oss på rangen, green eller ute på banan. Ändamålet sätter förutsättningarna för hur vi på bästa sätt tar ditt golfspel framåt. Vi besitter kunskapen inom allt ifrån teknik till fysisk träning och strategi.

I samband med lektion använder vi analysverktyget Coach Now. Där sparar vi filmer, noteringar och övningar. Du får en egen inlogg till din sida och allt samlat från lektionen på ett och samma ställe. Alltid lättillgängligt. Du kan även ladda upp egna svingar från dina träningspass så vi kan följa din utveckling även när vi inte träffas live.

Information om privat golflektion

Plats:
Harabäckens GK
Klosterfjordens GK
Säsong:
21 mars - 31 oktober
Pris Jonas:
25 min: 500 kr
50 min: 750 kr
Pris Stefan:
25 min: 595 kr
50 min: 895 kr
Jonas Turesson Golfpro Varberg

Privatlektion med Jonas Turesson

Jonas är vår bästa spelare på Varbergs Golfakademi och har spelat på absoluta toppnivå nationellt. Som elev hos Jonas kan du förvänta dig en dedikerad tränare som utifrån sin erfarenhet ger dig de bästa förutsättningarna för att ta din golf till en ny nivå. Detta oavsett om du är en medelgolfare till erfaren spelare.

Privatlektion med Stefan Åkfors

Stefan har en lång erfarenhet av att lära ut alla delar av golfens svåra konst. Som elev hos Stefan får du en inspirerad tränare som drivs av att bana väg för en större förståelse och förbättring för dig som spelare.

Stefan Åkfors golfpro Varberg
Golftränare Stefan Åkfors Jonas Turesson

Bra att tänka på inför din golflektion

För att du ska få ut det mesta möjliga av dina lektioner hos oss finns det saker som är bra att tänka på både inför din lektion och mellan lektionerna när du spelar själv på banan.

Vi rekommenderar att du:

  • Tänker redan innan lektionen på vad du vill få ut av tillfället
  • Funderar på vilken din ambition är med golfen över tid
  • Värmer upp innan lektionen startar
  • Kommer ihåg att träna efter lektionen

Kom även gärna ihåg att avbokning av lektion ska göras senast 24 timmar innan. Annars sker full debitering.

Har du köpt ett lektionspaket är det giltigt under innevarande kalenderår.