GOLFUTRUSTNING

Golfutrustning anpassad för dig

Besök vår shop och få hjälp med att hitta rätt utrustning just för dig. Vi erbjuder det senaste inom golfens värld. Allt ifrån klubbor till kepsar, skor och kläder. Vårt ledord är service och det är precis vad du får i vår shop på Harabäckens GK.

Golfklubbor – Custom fitting i Varberg

I vår golfshop på Harabäckens golfklubb erbjuder vi stor kunskap och mycket god service. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt anpassade klubbar för dig och din sving. Vi tillhandahåller alla typer av golfmärken såsom Taylormade, Ping och Callaway.

Custom fitting är begreppet för att anpassa och ta fram golfklubbor just för dig. Genom att kombinera vår erfarenhet med flightscope, radar som mäter information, kan du vara lugn med att du får klubbor som ger ett jämnare och roligare spel på banan.

Golfklubbor custom fit Varberg
Golfbollar bra pris Varbergs Golfakademi

Golfbollar – För rätt syfte

Det skiljer mycket mellan olika golfbollar och viktigt är att du väljer en boll baserat på din sving samt målet du vill uppnå. Är det kontroll runt green eller mer längd? Tillsammans reder vi ut vilka bollar som passar dig bäst, både gällande syfte samt prisklass.

I vår shop har vi ett stort utbud av bollar för nybörjaren till den erfarne golfaren, i olika prisklasser. Allt ifrån hållbara och mjuka bollar från 199 kr till topp bollar som ger den perfekta kombinationen av längd och kontroll för 499 kr och uppåt.

Golfbagar och vagnar – För din bekvämlighet

Golf är en sport där vi oftast går långa sträckor och då är det viktigt att din promenad blir så bekväm som möjligt. Vi på Varbergs Golfakademi har valt ut bärbagar, bagar för vagn och vagnar som finns att få tag i på plats i shopen.

De senaste åren har elvagnarna ökat i popularitet, troligtvis för att prisnivån sjunkit rejält. Vi säljer elvagnar av märket MotoCaddy. Otroligt stabila, driftsäkra och lätta att fälla ihop. Kom gärna in till oss och prova!

Golfbag Varbergs Golfakademi Harabäckens GK
Golfkläder Varberg Varbergs Golfakademi Harabäckens GK

Golfkläder och mycket mer

Oavsett om du är ute efter nya golfskor, regnkläder, GPS-klockor, kikare eller avståndsmätare fixar vi det du behöver. Alltid med fokus på god service och ett leende på läpparna. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vägleder dig till absolut bästa val just för dig.

Våra produkter kommer från märken som TaylorMade, Ping, Callaway, Titleist, Cobra, Abacus, Func Factory, Daily Sports, Adidas, Big Max med flera. Det vi inte har tillgänligt i shopen beställer vi, helt utefter vad du efterfrågar.