OM VARBERGS GOLFAKADEMI

Varbergs Golfakademi gör din golf roligare

Varbergs Golfakademi startades 2013 av Stefan Åkfors. Grundtanken har alltid varit att möta alla efter deras förmåga och skapa en plattform där det ska vara roligt att utvecklas till den golfare man vill bli. Vi vill att golf ska handla om glädje och att ha kul tillsammans.

Utveckling på alla plan

Som golfspelare är kontinuitet och rutiner ytterst viktigt för att utvecklas på rätt sätt. Vårt syfte på Varbergs Golfakademi är att på ett pedagogiskt sätt ge dig de verktyg och strategier du behöver för att utvecklas till den golfare du vill bli.

Vi har stor kunskap när det kommer till teknik, fysik, det mentala och rätt utrustning för just dig och din sving. Tillsammans med oss på Varbergs Golfakademi så får du en rolig och mycket givande resa mot bättre golf!

Erfarna spelare och tränare

Varbergs Golfakademi har idag två tränare i teamet, Jonas Turesson och Stefan Åkfors. Dessutom finner ni Egil Holmlund i shopen. Vårt koncept utvecklas ständigt och idag erbjuder vi träning och fullsorterad shop vid Harabäckens GK samt träning på Klosterfjordens GK.

“Varbergs Golfakademi hjälper människor med att göra golfen roligare. Det är det roligaste vi vet!” – Stefan