Varbergs Golfakademi gör din golf roligare

Varbergs Golfakademi startades 2013 av Stefan Åkfors. Grundtanken har alltid varit att möta alla efter deras förmåga och skapa en plattform där det ska vara roligt att utvecklas till den golfare man vill bli. Vi vill att golf ska handla om glädje och att ha kul tillsammans.

varbergs golfkademi

Utveckling på alla plan

Som golfspelare är kontinuitet och rutiner ytterst viktigt för att utvecklas på rätt sätt. Vårt syfte på Varbergs Golfakademi är att på ett pedagogiskt sätt ge dig de verktyg och strategier du behöver för att utvecklas till den golfare du vill bli.

Vi har stor kunskap när det kommer till teknik, fysik, det mentala och rätt utrustning för just dig och din sving. Tillsammans med oss på Varbergs Golfakademi så får du en rolig och mycket givande resa mot bättre golf!

stefan åkfors varbergs golfakademistefan åkfors varbergs golfakademi

stefan åkfors

Stefan Åkfors är grundare av Varbergs Golfakademi och driver företaget sedan 2013. Redan som sjuåring tog Stefan grönt kort och ungdomsåren präglades av träning och golftävlingar.

 • Arbetat på Svenska Golfförbundet med elit och landslagsverksamheten.
 • Treårig tränarutbildning på Bosön.

Linkedin >

boka kurs/lektion

 • bred erfarenhet

  Stefan är utbildad golftränare via treårig utbildning på Bosön. Han har även arbetet på Svenska Golfförbundet med elit och landslagsverksamheten. Det är erfarenheter som skapat värdefulla insikter och en stabil grund att stå på som golfinstruktör.

 • Utveckling inspirerar

  Som tränare inspireras Stefan av att ge sina elever en hjälpande hand mot bättre förståelse för golfens komplexa värld. Han finns tillhands för dig oavsett om du vill börja spela golf eller kommit en bra bit på vägen.

 • Lektioner, kurser och shop

  Stefan håller i både privatlektioner och kurser på Varbergs Golfakademi. Han är även ett välkänt ansikte i shopen där han hjälper spelare med allt från custom fitting till val av rätt handske eller bollar.

  handla online >
jonas turesson varbergs golfakademiJonas Turesson Varbergs Golfakademi

jonas turesson

Jonas är vår bäste spelare i Varbergs Golfakademi och har erfarenhet från tävlingsspel på Svenska och Danska touren samt Nordiska ligan. Hans rytm, tempo och fina bollkontroll är det ytterst få golfspelare som har.

 • Tävlingsspel på Svenska och Danska touren
boka kurs/lektion

 • Lugn och pedagogisk

  Jonas har stor kunskap inom golfens olika delar såsom teknik, fysik och strategi. Kunskap som han förmedlar på ett lugnt och mycket pedagogiskt sätt till sina elever.

 • nyfiken tränare som ger allt

  Som elev hos Jonas Turesson kan du förvänta dig en nyfiken tränare som med stort tålamod ger dig de rätta verktygen för att du ska ta ditt golfande till nästa nivå.

 • Lektioner, kurser och shop

  Jonas håller i både privatlektioner och kurser på Varbergs Golfakademi. Vilken träningsform som är rätt för dig att boka kan du läsa mer om på privatlektioner och golfkurser.

  fynda i butiken >